Zum Frühstück gibt es kaum was Besseres als herzhaften, gevrek Benek. Genellikle zor, das richtige Mass zwischen schön knusprig gebraten und leicht verbrannt zu finden. Das Geheimnis für perfekt durchgebratenen Speck ist aber eigentlich ganz einfach: Bir tavayı ısıtın ve kızartma pastırma içine koyar – und dann schüttet man Wasser darüber! Pastırma tavada su? Hochspritzendem yaÄŸ sonraki ilk sesler. Ama tavada kızarmış domuz pastırması geliyor baÅŸlangıçta soÄŸuk, Tehlike yok. Su buharlaşır fazla, devamını ısı kapatmak gerekir. Biz istemiyoruz, Pastırma yakar. Das Wasser sorgt dafür, Pastırma hafifçe piÅŸirilir, yakmadan. Mit geringer Hitze am Ende braucht man dann nur noch für die charakteristische Röstung zu sorgen. Sonuç pastırma, wie ihn sich jeder erträumt – gevrek, ancak yandı ve / veya kuru deÄŸil. ArkadaÅŸlar bunu deneyin!

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DECANTER